Consument | Professioneel

Betaling & Verzending

Betaling

Betalingen gaan via onze betalingsprovider Mollie. Betaalmethodes zijn: iDeal, Creditcard (Visa, MasterCard) en Klarna achteraf betalen.

Na betalen wordt uw bestelling direct verwerkt en doorgestuurd naar ons magazijn.

Verzending

Verzending vind plaats op de eerstvolgende werkdag na de bestelling. Wij versturen met PostNL, afhankelijk van de drukte wordt over uw pakket de dag na verzending geleverd.

Wij rekenen geen verzendkosten.

Op dit moment is verzenden alleen binnen Nederland mogelijk.

Bedenktijd/retour

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht dient het product in ongeopende verpakking retour gestuurd te worden. We kunnen geen geopende verpakkingen accepteren. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van uw retour terugstorten.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.