Consument | Professioneel

Over ons

Ecoplant | Het versterken van de planten

De natuur is een krachtig element in ons bestaan. Al jaren verbetert ons team de bodem in de agrarische sector met natuurlijke producten. De bron voor een sterke én gezonde groei van planten en bomen.

Ecoplant maakt de plant beter door met milieuvriendelijke producten de symbiose van het ecosysteem te bewaren of te herstellen. Onze zorgvuldig geselecteerde plantextracten en kruidenconcentraten zorgen voor een balans in natuurlijke, sterke en gezonde groei.

Al meer dan 7 jaar werkt René den Boer aan het verbeteren van de agrarische bodems in Nederland én België door inzet van biologisch bodemleven.

Onze kennis van natuurlijke processen in de bodem en onze kennis van de natuurlijke wetten tijdens de groei van gewas bracht ons naar de volgende stap.

Als we met natuurlijke en biologische producten de bodem winstgevend kunnen verbeteren dan moet je dat bovengronds, in de kracht van de groei, blijven ondersteunen.

In de agrarische sector bieden wij dit concept voor symbiose al jaren aan. Nu staat Ecoplant ook klaar voor consumenten en willen wij bijdragen aan milieuvriendelijk tuinieren.

Onze visie is een groene vinger opsteken voor een natuur in symbiose.

Onze missie

Ecoplant is dé ecologische plant verbeteraar voor consument en zakelijke partners. Preventief én in het moment staan wij klaar om je planten en bomen op een milieuvriendelijke manier te beschermen van allerlei aanvallen van buitenaf.

Ons team

René

CEO & adviseur

Jelina

orders & administratie

Wim

Adviseur

Ecologische producten bewezen in de agrarische sector